Идентификация



Международен фестивал по фойерверки – Панагюрище 2022 Печат Е-мейл
Написано от Радиана Караджова   


В продължение на три дни – 10, 11 и 12 юни в град Панагюрище ще се проведе осмото издание на Международния фестивал по фойерверки – Панагюрище’2022.

Организатор и финансираща събитието е  Община Панагюрище, съорганизатор “Огнена хризантема” ЕООД. Генерален спонсор на международния фестивал по фойерверки е „Асарел-Медет” АД. С финансова подкрепа се включва и „Оптикс“ АД.

Отборите, които ще творят цвят, феерия и красота в небето над Панагюрище, в осмото издание на Международния фестивал по фойерверки са от Германия, Полша и Норвегия.

По регламент условията за всички участници са еднакви:  състезателните отбори ще представят 2-минутно свободно фойерверк шоу, което няма да се оценява. След това ще имат 3 до 7 минути, в които да представят своето състезателно шоу. Подсигурени са еднакви по вид ефекти и материали. Големината на бомбите е идентична за трите отбора, а броя на фойерверките е равен. При изпълненията на състезателите от особено значение при тези условия ще е талантът и умението да се представи изкуството на фойерверките.

Подгряваща заря, която е извън състезателната програма, ще бъде изпълнена от „Огнена хризантема” ЕООД.

Организаторът - Община Панагюрище е подготвил подарък за всички жители и гости на града - концертна програма във всяка една от вечерите на Международния фестивал.

Последно променен на Понеделник, 06 Юни 2022 08:37